Menukaart

Maak een keuze uit onze menukaart d.m.v. de diverse drukknoppen.

Informatief:

Brood bij Boussen Culinair: 
 

Al enkele jaren zijn wij de trotse specialiteiten bakker van Brasserie Westbeer. Vooral de leuke samenwerking met het personeel en de uitdagingen die ze ons iedere keer geven, maakt het voor ons leuk om bij een mooi restaurant als ‘‘Westbeer” te leveren. 

Gezond leven en de herkomst van voeding, nemen een steeds belangrijkere plaats in, in ons dagelijks leven.
In onze bakkerij maken we al het brood op basis van zuurdesem en zonder toevoegingen die eigenlijk niet in brood thuis horen. Hierdoor is al ons brood lactosevrij.
Door de minimale hoeveelheid gist geeft het brood u een minder opgeblazen gevoel, waardoor u prettiger kunt tafelen.
Door het gebruik van roggebloem in ons brood heeft het brood meer smaak en blijft het langer vers.
In alle producten die we voor u creëren, proberen we creativiteit, maar vooral smaak naar voren te brengen. Zo wordt u zowel met het oog als met de mond verrast.
Wij werken op een traditionele manier met veel handwerk en lange rijstijden, waardoor het brood optimaal de kans krijgt om smaak te ontwikkelen. Dit betekent voor ons als bakkers vroeg uit de veren om iedere dag een topprestatie neer te zetten.
Wij vinden het belangrijk om iedere dag producten van hoge kwaliteit te leveren, daarom kiezen wij ervoor om onze bakkerij klein en ambachtelijk te houden. En dat merkt u hopelijk aan onze producten en uitstraling.

“Als de burger leyt te slapen en de boer nog doende is met gapen. 
Zijn wij al in de weer voor boer, burger en meneer.”

Pepijn en Sjoerd Boussen