Desserts

Ice-Art ambachtelijk ijs 

Bij ons staat ambachtelijk voor verse grondstoffen van de hoogste kwaliteit,
verwerkt door goede vakkennis die verkregen is in binnen en buitenlandse
gerenommeerde patisserie zaken.

Een aantal van die speciale grondstoffen die Ice-Art gebruikt zijn onder andere
de vanille bourbon stokjes uit Madagascar of de hazel en pistasche noten uit
Piemonte en natuurlijk de Belgische chocolades. 
Net als het roomijs streven we bij het sorbetijs ook naar een zo puur
mogelijke smaak, goed fruit niet teveel suikers de goede smaakbalans,
daar streven we naar, iedere dag opnieuw!

Roomijs en sorbetijs met liefde voor het vak
en met de beste ingrediënten gemaakt voor u.  

Kinderijsje €   4,95
Mini Dame Blanche €   5,50
Dame Blanche €   7,50
Coupe cherry
creatie van ijs, kersen en merenque
€   8,50
 
Panna Cotta van pure chocolade
donkere chocolade panna cotta, caramel-ijs
en gehakte nougat
€   9,50

 
Kaasbordje
met geroosterd notenbrood
€ 12,50
 
Koffie / Thee "Sweet"
met snoeperijen
€   4,75
 
   
   
2018 - Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.